Rares Dragomir se relanseaza cu single-ul ”Spune-mi adio!”

Rares_014Rares Dragomir, fiul bincunoscutului Marcel Dragomir, revine pe piata muzicala cu o piesa dedicata romanticilor incurabili intitulata sugestiv ”Spune-mi adio!”. Dupa o lunga absenta, artistul vrea sa cucereasca inimile iubitorilor de muzica de calitate si isi spune povestea prin intermediul muzicii sale.

Noul single al lui Rares Dragomir prezinta o poveste de dragoste realista, cu partile sale bune dar si rele. 

    Rares Dragomir a debutat in 1992, la Festivalul International Bucuresti, interpretand alaturi de Mirabela Dauer piesa “E bine, e bine” si a obtinut locul III.A urmat duetul impreuna cu Angela Similea, iar mai apoi colaborarea cu Anca Turcasiu pentru sectiunea videoclip la Cerbul de Aur cu melodia intitulată “Doar pentru o clipa”, compozitie Rares Dragomir. Artistul si-a facut debutul in televiziune odata cu participarea in cadrul proiectului TVR “Scoala Vedetelor”, pentru ca mai apoi sa devina realizator si prezentator al unor emisiuni TV de divertisment si de copii. 

    Caracterul boem, dar si determinarea de care a dat dovada, l-au impins catre noi orizonturi pe Rares Dragomir, asa ca a tinut sa-si completeze calitatea de entertainer odata cu distributia sa, in anul 2000. Dupa o lunga serie de proiecte, planurile lui Rares au culminat cu relansarea sa din acest moment, odata cu piesa “Spune-mi adio”.     Asculta noua piesa a lui Rares Dragomir accesand linkul de mai jos si spune-ne ce parere ai:

 

Text: Andreea Popescu