Recomandarile Mathilde pentru o vara unica

Recomandarile Mathilde pentru o vara unicaVara reprezinta sezonul vacantelor, dar si perioada in care, in fiecare moment al zilei, acasa, la birou sau in oras, dorim sa ne exprimam pofta de viata, energia si frumusetea. Cum altfel putem face acest lucru daca nu prin intermediul unei rochii, care sa puna in evidenta atat delicatetea, naturaletea, cat si independenta femeii moderne?

Rochiile Mathilde din noua colectie propun un stil natural, dar care, in acelasi timp, iese in evidenta prin atentia acordata detaliilor precum broderiile manuale, suprapunerea de materiale si motivele etnice stilizate.

Materialele utilizate precum tafta, fas, in, matase, confera comoditate si eleganta. Accentul cade pe diferentele de volum, accentuand talia si avantajand frumusetea naturala.  Creatiile integreaza atat combinatia clasica alb-negru, cat si variante mai indraznete de culoare, precum verde sau rosu burgund.

{besps}/2013/Mai/slide3|width=450|height=675{/besps}

Text: Andreea Popescu

mai 20th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate