RedBlonde: explozie de veselie

Alina si Madalina, componentele trupei RedBlonde si veveritele lui Maruta, sunt… exact asa cum imi inchipuiam: foarte talentate, pline de viata si foarte… colorate!!! Precum un cocktail Tequila Sunrise: combinatia exploziva de aroma, culoare si buna dispozitie!

 

Buna, Alina! Salut, Mada! Pentru inceput, spuneti-ne cum a luat nastere RedBlonde.

Madalina: Ne stiam mai de mult, dar trupa a fost formata in emisiune la Catalin Maruta, la “Tonomatul de pe 2”, unde exista o sectiune impreuna cu Marius Moga, se numea “My band”, si in care incerca sa promoveze tinere talente. Iar numele de RedBlonde a fost dat de o telespectatoare.

Cum ati descrie parcursul vostru profesional pana in prezent?

Madalina: Eu cred ca a fost unul incet, dar sigur! Nu stiu daca este ok sa urci dintr-odata, pentru ca vei cobori la fel de repede.

Alina: Eu sunt de principiu ca este mult mai bine sa pui caramida cu caramida, chiar daca dureaza mai mult. Ideea este ca, daca o sa ajungi sus, cand o sa cazi, o sa cazi doar cu o caramida mai jos.

Care este povestea celui mai recent single al vostru, “Lee Chi”?

Alina: Era un sample si, dupa ce ne-am decis asupra refrenului, ne-am gandit sa-l stilizam. Ne-am gandit ce urmeaza dupa “lee chi” si atunci ne-a venit ideea de “lichidez lei”.

Madalina: Ma bucur foarte tare cand vad la noi, pe contul de facebook, oameni care isi pozeaza bordul masinii cu melodia noastra. Asta mi se pare cel mai tare: cand oamenii apreciaza ceea ce faci!Ce gen de muzica va place sa ascultati in timpul liber, in ce va regasiti? Puteti sa fredonati un vers preferat?

Alina: Ascult de toate: electronic, rock, punk si pop! Versul preferat este tatuat pe mine: “I can’t drown my demons, they know how to swim”.

Madalina: Ascult mai multe genuri de muzica pentru a-mi dezvolta mie o cultura generala! Versul meu preferat este: “You give love a bad name”.

Ce credeti ca nu stiu cititorii despre voi si v-ar placea sa afle?

Madalina: Alinuta de meserie e actrita, spre exemplu, iar eu de meserie sunt profesoara de limba romana.

Alina: Nu stiu… sunt obsesiv-complusiva! Am tot felul de “chichite”: sa dorm un numar impar de ore, sa ma trezesc intotdeauna la o ora care se imparte la 3… sunt mai multe chestii ciudate de care tin cont!

Text: Alexandra Lupu