Reghecampf, a treia oară tată de băiat! Poză cu bebelușul

baieti regheLaurențiu Reghecampf a devenit pentru a treia oară tată de băiat. Corina Caciuc, tânăra ce i-a devenit oficial parteneră de viață după anunțul divorțului de Anamaria Prodan, l-a adus pe lume pe cel mai nou membru al familiei. De bucurie, Reghe a postat prima poză cu bebelușul și a dezvăluit și numele micuțului.

Laurențiu Reghecampf a făcut anunțul așteptat de toți fanii săi. S-a născut cel de-al treilea băiat al celebrului antrenor. Inițial, a postat o poză în rețelele de socializare în care apare alături de ceilalți doi fii ai săi, Luca și Laurențiu Jr. Imaginea a fost însoțită de un mesaj emoționant, care a stârnit un val de reacții și urări de bine pentru noul-născut.

„Astăzi dimineață s a născut Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata!”, a scris Reghe la poza postată. Poza a strâns mii de aprecieri în timp record.

La scurt timp, Reghe a revenit în mediul online cu o poză în care apare în brațe cu cel mai nou membru al familiei sale, ce pare făcută la scurt timp după ce micuțul Liam a fost adus pe lume de partenera sa de viață Corina Caciuc.Numele bebelușului lui Laurențiu Reghecampf

Cu această ocazie, actualul antrenor de la Craiova a dezvăluit și numele pe care îl va purta cel de-al treilea băiat al lui.

bebelus reghe

În urmă cu câteva săptămâni, pe contul său de Instagram, Laurențiu Reghecampf le-a dat un indiciu fanilor săi cu privire la numele pe care îl va purta bebelușul. În descrierea unei fotografii a scris inițialele numelui fiului său și al Corinei Caciuc.

Așadar, prenumele fiului său începe tot cu litera ”L”, așa cum încep și prenumele celorlalți fii ai săi, Luca și Laurențiu, fii pe care îi are cu Mariana Pfeiffer, respectiv Anamaria Prodan.

Cum și-a cunoscut iubita Laurențiu Reghecampf

Invitat recent la un podcast, Laurențiu Reghecampf a declarat că trăiește acea perioadă a vieții sale în care se simte mai fericit și mai împlinit ca niciodată.

Laurențiu Reghecampf și-a făcut publică relația cu noua sa parteneră de viață, Corina Caciuc, în toamna anului trecut. Însă povestea lor de dragoste a fost presărată de dezvăluiri și declarații dure din partea “încă soției” Anamaria Prodan. În prezent, cei doi încă se află în plin proces de divorț.

Laurențiu Reghecampf a povestit în cadrul podcastului la care a vorbit deschis despre viața lui că a cunoscut-o pe Corina Caciuc la un eveniment, mai exact la o petrecere.

,,Nu direct, doar am văzut-o”, a dezvăluit celebrul antrenor.

Odată cu noua parteneră din viața sa, Reghe a declarat că viața sa a luat o întorsătură foarte pozitivă, lucru ce i-l dorește și fostei sale partenere Anamaria Prodan.

,,Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a ținut să precizeze Laurențiu Reghecampf, în cadrul podcast-ului ,,Acasă la Măruță”.

Adelina Mariş

Foto Instagram