Regina Elisabeta și prințul Filip – 73 de ani de la nuntă

Regina Elisabeta a II-a, 94 de ani, și soțul ei, prințul Filip, de 99 de ani, își continuă povestea de iubire și după 73 de ani de căsătorie. Palatul Buckingham a făcut publică o fotografie cu cei doi în timp ce citesc felicitarea de aniversare trimisă de către strănepoții lor. Din păcate, anul acesta, cei doi vor sărbători evenimentul în izolare.

Cuplul și-a unit destinele în anul 1947, pe când Regina Elisabeta avea doar 21 de ani. Palatul Buckingham a publicat un portret al cuplului în timp ce își sărbătoreau relația, înainte de nunta din 20 noiembrie. 

În fotografie, cuplul regal este surprins strălucind de emoție și bucurie, în timp ce se uită la o felicitare de aniversare trimisă de către strănepoții lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, copiii nepotului și viitorului moștenitor al tronului, ​​prințul William. În fotografie, cei doi se află în camera Oak, din castelul Windsor, unde își petrec perioada de carantină.Regina Elisabeta și prințul Filip, văzuți la nunta nepoatei lor

În iulie, Regina Elisabeta a II-a și prințul Filip au participat la nunta nepoatei, prințesa Beatrice, care a avut loc nu departe de castelul din Windsor. La ceremonie au fost prezente doar 20 de familii apropiate, care au stat în carantină înainte de eveniment, pentru a se asigura că niciunul din invitați nu este bolnav de Covid-19.

Prințesa Beatrice a purtat la nunta sa aceeași diademă cu mărgele și diamante, a Reginei Maria, pe care a purtat-o și Regina Elisabeta a II-a la nunta ei cu prințul Filip. (vezi AICI)