Regizorul David Cronenberg, refuzat de Robert Pattinson

Rob_Cosmopolis_Premiere_1Actorul Robert Pattinson a dezvaluit ca, desi i s-a oferit un rol in filmul Cosmopolis si il admira pe regizorul dramei, David Cronenberg, a existat un lucru pe care actorul s-a vazut nevoit sa i-l refuze cineastului: o scena de nuditate totala. Se pare ca nimic nu il poate face pe tanarul actor in varsta de 26 de ani sa apara nud.

Prezent zilele acestea la Cannes, unde a avut premiera ultimul film al sau, Cosmopolis, Robert Pattinson a vorbit despre aceasta drama a lui David Cronenberg si despre faptul ca, desi este un fan al lui Cronenberg si a fost incantat de colaborarea cu acesta, a refuzat sa apara nud intr-o scena din film. Actorul joaca in cel mai recent film a lui David Cronenberg, bazat pe romanul lui Don DeLillo.

Se pare ca regizorul dramei, David, cunoscut pentru productii inedite precum Crash, The Fly si Scanner, a primit destul de bine decizia actorului de a nu aparea nud.

„A acceptat fara discutii refuzul meu si, in plus, la inceput, veti vedea, este o scena foarte bizara, pe care va asigur ca nu o veti regasi in alta pelicula”, a adaugat actorul.

Cosmopolis a avut premiera la inceputul acestei saptamani, la Festivalul de Film de la Cannes, unde a primit cronici mixte.

 

 

Text: Andreea Popescu