Remedii si trucuri anticearcane de la vedete

Pielea din jurul ochilor este sensibila si are nevoie de o ingrijire deosebita. Lipsa somnului, stresul si varsta isi lasa amprenta asupra acestei zone a fetei, ducand la aparitia cearcanelor si a pungilor sub ochi. Am stat de vorba cu vedetele autohtone si am aflat care sunt cele mai bune remedii si trucuri anticearcane pe care acestea le aplica. Va invitam sa le aflati si sa le puneti in practica. Functioneaza de minune!

Florentina Opris, prezentator TV: „Cel mai bun remediu este somnul si apoi niste castraveti pusi pe zona ochilor. Castravetii fac minuni impotriva cearcanelor pentru ca ei elimina retentia de apa din zona respectiva.”

Geanina Ilies, prezentator TV: „Spalatul pe fata cu apa rece si gheata pusa pe zona ochilor te scapa de cearcane. Insa foarte importanta este si ingrijirea corespunzatoare a zonei, adica demachiere si tonifiere in fiecare dimineata si seara, indiferent daca ne machiem sau nu.”

Adina Buzatu, stilist vestimentar: „Energia pe care o avem in degete este foarte buna si atunci ne ajutam cu masaj. Se face un masaj in zona ochilor, din interior catre exterior, astfel reusim sa eliminam toxinele acumulate.”

Albertina Ionescu, prezentator TV: „Contra cearcanelor, eu imi aplic o crema sub ochi care sa hraneasca si sa hidrateze zona intensiv.”

Dana Savuica, vedeta TV: „Eu port cu mine intotdeauna un iluminator. Este un truc excelent daca il aplicam pe zona superioara a obrajilor, pentru ca scoate pometii in evidenta, lumineaza fata si astfel atentia nu mai cade asupra ochilor care, poate, sunt putin obositi.”

Adelina Pestritu, prezentator TV: „Eu nu am cearcane, dar am inteles ca exista si operatii pentru a scapa de ele. Insa, daca nu vreti sa apelati la chirurgie, atunci puteti folosi cu incredere anticearcanele din comert.”

Anda Adam, artist: „Pentru pungile de sub ochi, cel mai bun remediu sunt cartofii cruzi sau, pentru cearcane, castravetii aplicati pe zona ochilor.”

Giulia Anghelescu, artist: „Eu nu am cearcane, insa sotul meu are si il ajut sa le ascunda cu ajutorul unui anticearcan. Chiar daca e barbat, poate sa-l foloseasca, insa nu-l aplica mereu, ci doar la diferite ocazii.”

Denisa Nechifor, vedeta TV: „Datorita pometilor mei care sunt foarte pronuntati, pielea din jurul ochilor este foarte intinsa si astfel eu nu am cearcane.”

Beauty adviserii Catena recomanda produsele Aslavital. Daca iti doresti sa scapi de cearcane si, totodata, sa-ti ingrijesti corespunzator pielea din jurul ochilor, atunci cu siguranta vei fi incantata de gelul anticearcan Aslavital! Mai multe detalii despre produs gasiti aici.

Text: Madalina Manole