Remediile vedetelor contra stresului

Meseria de vedeta, caci, fara pic de ironie, activitatea lor poate fi astfel considerata, impune reguli stricte atunci cand vine vorba de imagine. Vedetele trebuie sa fie impecabile nu numai din punctul de vedere al tinutei, ci si din punctul de vedere al atitudinii. Gesturile necontrolate sau cuvintele aruncate la nervi nu sunt sinonime cu statutul de VIP, iar stapanirea de sine trebuie sa le devina o a doua natura. Cu toate acestea, intre prieteni sau in interiorul caminului, vedetele se dezlantuie. Oare cum reactioneaza acestea cand stresul le domina si care este remediul lor pentru a-l combate? Va invitam sa aflati!Cum combat stresul vedetele?

Giulia Nahmany, designer bijuterii: „Masajul este cel mai bun remediu antistres. Daca as calcula dupa nivelul de stres pe care-l am, ar trebui sa fac masaj de cel putin trei ori pe saptamana.”

Doinita Oancea, actrita: „Remediile mele impotriva stresului sunt: prietenii, cartile bune si somnul.”

Diana Dumitrescu, actrita: „Pe mine ma destreseaza cel mai bine baia cu apa calda si cu multa spuma si cu o muzica relaxanta pe fundal, insa si o baie in piscina are aceleasi efecte.”

Andreea Raicu, prezentator TV: „Eu combat stresul cu ajutorul meditatiei si cu mult somn pentru ca somnul este important pentru refacerea celulei nervoase si ne ajuta sa fim calmi si echilibrati.”

Tania Budi, vedeta TV: „Respiratia foarte adanca este un remediu extrem de bun contra stresului.”

Laura Cosoi, actrita: „Stresul se combate cel mai bine prin sport!”

Alexandra Stan, artist: „Cand sunt stresata, respir intr-un fel specific pentru a ma relaxa sau vorbesc la telefon cu oameni dragi mie: cu prieteni sau cu parintii mei.”

Anca Lungu, prezentator TV: „O reteta antistres eficienta este sa faci un copil! La mine a functionat!”

Corina, artist: „Sportul este o metoda foarte buna sa scapi de stres si te ajuta sa fii mai tonic si mai energic. Sportul este secretul!”

Lora, artist: „Uau! Eu nu am descoperit pana acum niciun remediu impotriva stresului, dar, daca-l gasiti voi, va rog sa-l scrieti pe site si intru si eu sa-l aflu!”

Cum reactioneaza vedetele la stres?

Alexandra Ungureanu, artist: „Cand sunt stresata, imi pierd culoarea din obraji si am insomnii.”

Alexandra Badoi, prezentator TV: „Eu sunt agitata, ma enervez foarte repede si mananc foarte mult in perioadele stresante, mai ales ciocolata.”

Raluka, artist: „In momentul in care sunt stresata, mananc incontinuu si ajung la un moment dat sa nu ma mai pot uita in oglinda pentru ca mi-e rusine de mine!”

Lora, artist: „Cand limita de stres este depasita, obisnuiesc sa arunc cu obiectele din jurul meu, insa incerc sa ma dezobisnuiesc de acest fapt pentru ca este pacat sa stric un telefon scump pentru asa ceva!”

Iulia Vantur, prezentator TV: „Eu nu sunt o persoana stresata de felul meu si la fel va doresc si voua! Sa fiti mereu tonici, veseli si fericiti!”

Farmacistii Catena recomanda produsele Naturalis. Daca iti doresti sa combati eficient stresul si sa obtii o stare de relaxare optima, atunci cu siguranta vei fi incantata de suplimentul alimentar StresControl de la Naturalis! Mai multe detalii despre produs gasiti aici.

Text: Madalina Manole