REVELIONUL CARE IMI PLACE – la Kanal D

-0a0a0a234Gabriela Cristea Toader, Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu va invita sambata, 31 decembrie, de la ora 21.30 la cea mai tare emisiune de divertisment “REVELIONUL CARE IMI PLACE”, la KANAL D.

La cumpana dintre ani, vedetele Kanal D si cele autohtone va invita sa petrecem o seara de neuitat alaturi de artisti consacrati din muzica romaneasca precum Andra, Andreea Banica, Lavinia, Trupa Heaven, Mandinga, Andreea Balan, Anda Adam, Daniela Gyorfi si multi altii, care ne vor incanta cu hiturile lor.

Vom intra in Noul An cu muzica si voie buna, dans si multa distractie, iar artisti precum Viorica si Ionita de la Clejani, Costi Ionita, Jean de la Craiova, Sorinel Copilul de Aur, Liviu Mititelu si Vali Vijelie vor asigura muzica de petrecere.

Responsabili cu umorul si buna-dispozitie vor fi Maria Buza, Valentina Fatu, Eduard Petru si Adriana Dragut Jighirgiu. Trupa Fiesta Cabaret, renumita prin complexitatea spectacolelor oferite si prin  frumusetea costumelor de scena, ne va prezenta un spectacol incendiar.

 

O noapte de neuitat ne vor oferi vedetele Kanal D aflate in ipostaze inedite si comice.

 

Text: Andreea Popescu