Revista 171 aprilie-mai 2020Ediția aprilie-mai a revistei Tonica!

Click aici si citeste revista online!

 

Citește în ultimul număr al revistei Tonica!

Te invităm să descoperi în paginile online ale revistei Tonica o mulțime de informații utile, interviuri cu vedete, cele mai noi tendințe în fashion, dar și sfaturi pe care le poți aplica în viața de zi cu zi, fie că este vorba despre relația de cuplu, despre carieră, fie despre sănătatea ta.

Pe coperta acestei ediții Tonica se află cum deja ai văzut Gina Pistol, Regina unora dintre cele mai iubite showuri de televiziune din România. Vedeta Antenei 1 ne-a vorbit cu sinceritate despre succes și celebritate, despre dragoste și proiecte, despre stil și planuri de viitor.
Nu am uitat să-ți prezentăm cele mai HOT tendinte în fashion, îți oferim sfaturi despre cum să-ți păstrezi frumusețea, care sunt ultimele tendințe în make-up, cum să-ți revigorezi relația de cuplu sau cum să-ți protejezi familia de afecțiunile cele mai des întâlnite.

Știi ce este Tantouringul, trendul sezonului cald în 2020? Află care sunt Cele mai bune scruburi, cele mai noi tendințe în epilare sau ce Trucuri au vedetele pentru un ten fără cusur.

Plus informații utile despre subiecte controversate: Detoxul – pro sau contra? Mituri despre Memorie sau despre Endometrioza, cancerul care nu ucide. Știi care este legătura dintre Cromozomi, hormoni și acnee, sau cum te poate ajuta Terapia de cuplu să-ți menții relația sănătoasă?

Te invităm să citești un interviu cu dr Adelina Dinuț, medic specialist în somnologie sau să afli informații utile despre Autismul virtual și Anestezia la copii.

Și acestea nu sunt singurele subiecte pe care te așteptăm să le descoperi în cel mai recent număr al revistei noastre, iar ca să încheiem într-o notă optimistă, îți arătăm și care sunt cele 7 căi de urmat pentru a avea încredere în propria persoană!