Revista Billboard a ales-o pe Katy Perry Femeia Anului 2012

Katy-PerryCantareata Katy Perry a fost desemnata Femeia Anului 2012 de catre editorii revistei Billboard. Katy se pare ca este una dintre cele mai interesante femei si cea mai inspirata artista din industrie, cel putin in ultimele luni.

Aceste ultime luni din viata lui Perry au fost foarte agitate, iar despartirea de sotul sau ce a survenit in anul 2011 pare ca nu i-a afectat actul artistic. Astfel, frumoasa bruneta a reusit sa lanseze piesa de succes “Part of Me”, precum si filmul 3D intitulat “Katy Perry: Part of Me”. Cantareata are foarte multi fani, iar in cinci ani de zile de cand face parte din aceasta industrie a reusit sa realizeze mai mult decat si-ar fi dorit vreodata.

“Suntem incantati sa sarbatorim realizarile incredibile ale lui Katy din ultimele 12 luni, tocmai de aceea am ales-o Femeia Billboard a Anului. Katy este o sursa nesecata de hituri, are un stil unic si proaspat si este una dintre cele mai incitante artiste din industrie”, a declarat Bill Werde, director editorial Billboard. In plus, Katy Perry si-a lansat chiar si propriul parfum.

Asadar, Katy va primi acest premiu la gala 2012 Billboard Women in Music, ce va avea loc la New York pe 30 noiembrie.

 

Text: Ruxandra Raica