Revolutia cupei A

shutterstock 60394432Daca pana acum ai fost traumatizata pentru ca mama natura nu a fost prea generoasa cu tine si nu te-a inzestrat cu un decolteu opulent, acum este cazul sa iti schimbi atitudinea si sa incepi sa te bucuri de acest lucru, intrucat sanii mici sunt privilegiati din mai multe puncte de vedere. Trebuie sa invatam sa ne iubim asa cum suntem, sa lasam deoparte cliseele “barbatii sunt atrasi de formele generoase” si sa realizam ca fericirea si sex appeal-ul fiecareia dintre noi nu constau in numarul de la sutien.

Nu-ti crea complexe din pricina faptului ca nu faci parte din categoria fetelor cu sani XXL. Cand vine vorba de sanatate sau estetica, ai toate avantajele de partea ta.  Mai mult decat atat, majoritatea modelelor de top sau staruri hollywoodiene – Rihanna, Kate Moss, Eva Longoria, Cameron Diaz, Milla Kunis, Keira Knightley – fac legea in celebra cupa A, acest lucru neimpiedicandu-le sa fie considerate cele mai sexy si frumoase femei din lume. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa-ti iubesti sanii mici:

 

Traiesti sexul mai intens. In urma unui studiu de specialitate, sexologii au depistat faptul ca sanii mici sunt mult mai sensibili decat un bust proeminent, cantarind mult mai putin si fiind mult mai usor de stimulat in timpul preludiului. O mangaiere mai intensa te aduce mai aproape de orgasm si iti ofera cele mai tari senzatii!

 

Eventualele afectiuni sunt mai usor de reperat. O pereche de sani mici iti salveaza viata. Desi suna a cliseu, datorita sensibilitatii mari, este mai usor sa detectezi din timp un eventual nodul, o umflatura sau orice alta amenintare asupra glandei mamare. In plus, sanii mari sunt mai grei, ceea ce provoaca disconfort, probleme la coloana si dureri de spate, lucruri inexistente in cazul sanilor mici. De asemenea, cele mai multe cazuri de cancer la san sunt depistate in randul femeilor cu un bust generos. In cazul sanilor mici, frecventa si durata alaptatului sunt mult mai extinse, iar alaptatul devine mult mai usor si mai placut.

 

Nu au varsta. In cazul sanilor mari, gravitatia isi spune cuvantul. Posesoarele unui decolteu XXL imbatranesc mai repede, iar sanii au tendinta sa se lase, lucru pe care nu il putem spune insa si despre sanii mici. Astfel, varsta unei femei cu sani mici este mai greu de precizat, iar tu vei ramane sexy si tanara in ochii barbatilor pentru mai mult timp. De asemenea, sanii mari necesita foarte mult sport pentru a-si intretine fermitatea si aspectul placut. In plus, dupa nastere, corpul sufera anumite deformari, iar vergeturile sunt mult mai inestetice in cazul sanilor mari.

 

Push-up-ul, your BFF. Decolteul este irezistibil, barbatii sunt intrigati, femeile multumite si toata lumea este fericita. Traiasca push-up-ul! Considerat a fi arma secreta de seductie si obiectul de cult din garderoba fiecarei femei care nu detine un bust impresionant, sutienul cu push-up este cea de-a opta minune a lumii moderne. Invinge-ti complexele si simte-te sexy in pielea ta!

Text: Alexandra Lupu