Revolutie in tratarea caderii parului cu noua molecula Nanoxidil

shutterstock_22064746Divine Skin Inc., companie americana prezenta prin distribuitorii sai pe piata romaneasca din anul 2010, anunta dezvoltarea unei noi molecule, Nanoxidil. Acest component, din produsele de ingrijire si tratare locala a scalpului, a fost creat pentru a stimula foliculii din zona vertexului, venind ca o alternativa a minoxidilului in ceea ce priveste eficacitatea si tolerabilitatea. Nanoxidilul este un compus inovator, care ofera avantaje unice atunci cand vine vorba de penetrare si persistenta, deoarece greutatea lui moleculara este mai mica decat cea a minoxidilului, o substanta chimica ce exista pe piata inca de acum 30 de ani.

“Acesta este un pas inainte important in tratamentul topic si suntem foarte incantati de acest nou component, care, cu siguranta, va revolutiona piata produselor dermato-cosmetice”, a declarat Daniel Khesin, CEO al Divine Skin Inc.

Acesta a mai completat ca noile produse pe baza de Nanoxidil vor fi lansate pe piata in cel mai scurt timp, datorita faptului ca nu trebuie omologate in majoritatea tarilor de distributie, nefiind un produs care sa genereze efecte secundare. Odata cu lansarea noilor produse, se preconizeaza incasari-record datorita performantei cu care actioneaza aceste produse, toate acestea fiind rezultatul ultimilor 5 ani de cercetare, dezvoltare si efort.

Noul ingredient reuseste sa obtina rezultate superioare minoxidilului si sa stabileasca un nou standard pentru tratamentele locale.

Mecanismul de actiune a Nanoxidilului este in continua dezvoltare si adaptare. Cercetatorii se asteapta la rezultate crescute si la atenuarea potentialelor efecte adverse, in comparatie cu minoxidilul. Nanoxidilul, avand o greutate moleculara mai mica fata de minoxidil, poate impulsiona proprietatile sale de absorbtie pentru o eficacitate mai mare.

“Ne asteptam ca Nanoxidilul sa devina o forta puternica in lupta impotriva subtierii si caderii parului, care lucreaza mai repede si mai bine, consolidata cu tolerabilitate”, a mai adaugat Khesin.

Nanoxidilul este solutia potrivita pentru rezultate dovedite, pe care le pot avea persoanele care se confrunta cu o cadere in exces a parului, dar si alternativa pentru acele persoane care nu au reactionat pozitiv la tratamentele pe baza de minoxidil.

Text: Roxana Baracu