Rexona, partener principal la premiera productiei „S-a furat mireasa”

Jojo_S-a_furat_mireasaRexona, deodorantul numarul 1 in lume, a fost partener principal la premiera  de gala “S-a furat mireasa”, ce a reunit la CinemaPRO zeci de vedete si personalitati din lumea filmului si a show-biz-ului autohton. In regia lui Jesus del Cerro, comedia “S-a furat mireasa” este produsa de Alma Sarbu, dupa un scenariu de Toni Grecu si Adrian Onciu, si ii are ca protagonisti pe Catalina Grama (Jojo), Adina Galupa („Loverboy”), Constantin Dita („Las Fierbinti”), Sergiu Costache, Razvan Vasilescu, Ion Sapdaru.

Catalina Grama (Jojo) marturiseste ca a inceput filmarile la doar doua luni dupa ce l-a nascut pe fiul sau, Achim, si s-au succedat intr-un ritm alert. “Pentru ca sunt o persoana activa si o iubitoare a sportului, pentru mine nu a fost deloc dificil sa joc un rol in care sunt obligata sa iau decizii in 30 de secunde. In plus, in scenele de actiune, m-am bazat pe deodorantul meu de incredere, Rexona!”

Noile deodorante antiperspirante Rexona, cu tehnologia Motion Sense™, contin capsule de parfum ce se activeaza la fiecare miscare a bratelor, pentru ca tu sa te simti protejata impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute pe toata durata zilei.

Cu Rexona, te misti mai mult, esti mai protejata!

 

Text: Ruxandra Raica