Ricky Martin nu vrea sa se insoare, insa isi doreste o fetita

-0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0abig_Ricky_Martin_cant_understand_why_females_flirt_with_him-f0b6928220ed423c736ddff30262c26eCantaretul Ricky Martin a declarat ca nu intentioneaza sa se casatoreasca, in ciuda zvonurilor vehiculate, insa ar dori sa adopte o fetita in acest an. Interpretul melodiei “La Vida Loca” spune ca nu este pregatit sa se insoare cu partenerul sau, Carlos Gonzales Abella.

“N-am vorbit despre asta, nu ne-am gandit inca la asa ceva. Dar sunt fericit ca in Europa avem aceasta optiune”, a declarat Ricky Martin pentru publicatia Latina magazine.

Starul, in varsta de 44 de ani, este tata de gemeni, Valentino si Matteo, nascuti de o mama surogat in 2008. Cu toate acestea, artistul portorican a vorbit si despre dorinta sa de a mai avea un copil. “Cred ca o sa ma ocup de asta cat de curand, ca sa nu fie o diferenta mare de varsta intre copii. Mi-as dori o fetita, dar vom discuta mai tarziu despre asta. As fi iresponsabil s-o fac acum“, a spus cantaretul.

La inceputul relatiei, Ricky Martin si Carlos au incercat sa nu fie vazuti impreuna. Acum, artistul nici ca se mai fereste. Ba din contra, el si iubitul lui au aparut de nenumarate ori impreuna si isi fac planuri de viitor.

 

Text: Andreea Popescu