Rihanna a devenit mamă de băiat!

Rihanna a născut primul ei copil, un băiețel, conform presei din străinătate. Foandatoarea Fenty Beauty a devenit mamă pentru prima dată pe 13 mai, în Los Angeles.

Farmaciștii Catena recomandă crema Elasticizzante de la Rilastil, un tratament zilnic cu putere mare de tonifiere, hidratare și emoliere a straturilor superficiale ale pielii, ajutând la păstrarea unui nivel optim al elasticității pielii, contracarând lăsarea pielii.

Rihanna și A$AP Rocky ar putea foarte bine să aibă Love on The Brain în timp ce se bucură de nașterea primului lor copil. Potrivit People, Rihanna se descurcă bine și cei doi sunt încântați să fie părinți.

Cântăreața câștigătoare a premiului Grammy și-a anunțat sarcina în ianuarie. Cuplul a fost fotografiat pentru acest anunț la o plimbare în New York, cu burta proeminentă a Rihannei, expusă cu mândrie.

În aprilie, A$AP Rocky a fost arestat pe Aeroportul Internațional Los Angeles sub acuzația de atac cu o armă mortală. În acest moment, nu este clar dacă A$AP Rocky a fost prezent la nașterea copilului.

Mai mult, nu există surse despre numele noului-născut, însă așteptăm marele anunț din partea artistei.

Iulia Mirică