Rihanna a mers cu metroul la propriul concert

Rihanna a mers cu metroul la propriul concertRihanna a decis sa renunte pentru o clipa la viata de lux si la limuzinele scumpe, si s-a urcat in primul metrou ce ducea la Arena O2, unde urma sa tina un concert. Imbracata lejer, intr-un tricou alb si cu ochelari de soare, cu parul legat intr-o bandana, tanara cantareata a reusit sa uimeasca sutele de calatori ce se aflau in acel moment in metrou. Rihanna a fost rapid asaltata de admiratori, care au vrut sa se fotografieze alaturi de vedeta preferata.

Dupa aceasta intamplare, frumoasa cantareata in varsta de 23 de ani s-a declarat fericita ca a luat aceasta decizie si ca s-a simtit foarte confortabil in preajma fanilor. “Rihanna a crezut ca va fi amuzant sa mearga cu metroul. A reusit sa socheze calatorii cu prezenta ei”, a declarat o sursa apropiata cantaretei.
“A fost la fel ca orice calator, cu singura exceptie ca era inconjurata de o multime de oameni si de numerosi bodyguarzi. A fost atat de naturala… si cu picioarele pe pamant”, au declarat martorii.
“Fanilor nu le venea sa creada ca au fost atat de aproape, chiar si la un vagon distanta de un star pop de renume mondial”.

Text: Andreea Popescu

octombrie 12th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate