Rihanna, colaborare de succes cu brandul MAC

Rihanna, colaborare de succes cu brandul MACNu mai este nicio noutate pentru nimeni faptul ca vedetele internationale se implica in fel de fel de proiecte menite sa le aduca si mai multa notorietate si, de ce nu, sa le ingrase conturile. Dupa ce a colaborat cu brandul britanic River Island alaturi de care a creat prima sa colectie vestimentara, iata ca Rihanna s-a reprofilat, alegand de data aceasta sfera cosmeticelor.

MAC, brandul preferat de majoritatea artistilor in ceea ce priveste produsele de machiaj, este cel care va transpune si va da viata ideilor lui RiRi, care este hotarata sa-si exploreze latura creativa. Practic, Rihanna va fi consultant de beauty pentru MAC, colectia se va numi RiRi ? (loves) MAC iar primul produs lansat va fi rujul RiRi Woo.

Pe Rihanna am vazut-o foarte des purtand nuante de rosu pe buze, asa ca rujul va fi inspirat de preferintele artistei. Si daca RiRi este foarte entuziasmata, noi suntem curiosi de rezultatul final.

Text: Ruxandra Raica

aprilie 9th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate