Rihanna, de vorba cu Oprah Winfrey despre incidentul cu Chris Brown

Rihanna, de vorba cu Oprah Winfrey despre incidentul cu Chris BrownFrumoasa cantareata Rihanna a acordat un interviu celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey in care a vorbit deschis, pentru prima oara, despre relatia tumultuoasa cu rapperul Chris Brown. In interviul ce va fi difuzat in Statele Unite in emisiunea realizata de Oprah, “Next Chapter”, pe 19 august, Rihanna a marturisit ca acel incident a facut-o sa intre intr-o “zona foarte obscura” din viata ei.

Referitor la relatia cu Brown si la incidentul din anul 2009, cand Chris Brown a agresat-o fizic, ea a ramas foarte dezamagita de cele intamplate si a simtit ca si-a pierdut cel mai bun prieten.

„A fost jenant. A fost umilitor… mi-am pierdut cel mai bun prieten…”, a declarat Rihanna cu lacrimi in ochi.
Vorbind despre ceea ce a urmat, dupa ce a decis sa intrerupa orice legatura cu Chris, Riri a declarat ca a fost uimita si ingrozita in acelasi timp de cat de repede a aflat o lume intreaga prin ce a trecut datorita faimei pe care o are.

In urma cu vreo cateva luni, Rihanna si fostul ei iubit au decis sa dea uitarii respectivul incident pentru a colabora in plan profesional.

 

Text: Andreea Popescu

august 17th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate