Rihanna ft. Chris Brown, colaborare incendiara

rihanna-net-worthTrecutul nu poate fi schimbat, iar sentimentele raman indiferent de ce se intampla dupa ce o pereche se desparte. La fel este si in cazul frumoasei Rihanna, care a declarat recent ca este adevarat faptul ca exista o noua colaborare cu fostul sau iubit Chris Brown pe cel mai nou album al sau.

Piesa se numeste “Nobody’s Business si este un track inclus pe cel mai nou album al artistei, “Unapologetic”.

Se zvoneste ca cei doi au inceput iar o idila, in ciuda incidentului din anul 2009 cand Riri a fost batuta de Chris. Dar cine suntem noi sa ii judecam?

Intr-un interviu acordat revistei “Complex”, Rihanna a fost intrebata de ce a inregistrat un cantec despre relatia lor. “Scuzati-mi reactia. Este adevarat tot ce ati auzit, va amintiti? Eu nu mint”, a declarat Riri. “Versurile facute de producatorul The-Dream ne-au placut si ne-am pus pe treaba”. Rihanna a mai colaborat cu Brown la piesa “Talk That Talk”.

Piesa “Nobody’s Business” a ajuns pe internet inainte de termenul stabilit si cu siguranta va starni numeroase comentarii, avand in vedere ca versurile sunt inspirate din relatia celor doi.

 

Text: Andreea Popescu