Rihanna, invidioasa pe Beyonce

shutterstock_109433396Rihanna admite faptul ca este geloasa pe Beyonce, mai cu seama pe modul in care arata diva la cei 31 de ani ai sai, in ciuda faptului ca are un copil, si ca acest lucru o face sa se simta nesigura pe sine. Intrebata ce parere are despre Beyonce, Rihanna, in varsta de 24 de ani, a spus ca Beyonce este pur si simplu minunata, „este ca o lovitura de cutit pentru stima mea de sine”.

Cantareata a recunoscut apoi ca, in ciuda faptului ca este fanul Madonnei si ca si-ar dori sa colaboreze cu ea, este fericita totusi cu ea insasi.

„Acum ma simt atat de bine in pielea mea”, a spus artista, care vrea ca si peste 30 de ani sa arate la fel de bine. Comentariile Rihannei vin ca urmare a unui show in care aceasta a cantat pe aceeasi scena cu modelele Victoria’s Secret si si-a propus sa mearga la sala dupa ce le-a vazut pe Miranda Kerr, Adriana Lima etc. „Aflata pe aceeasi scena cu ele, am incercat sa imi sug stomacul si sa imi amintesc si toate cantecele in acelasi timp”, a completat Riri.

 

Text: Ruxandra Raica