Rihanna isi doreste un rol in cea mai noua versiune a filmului „Scarface”

rihannaRihanna si-a gasit o noua pasiune: actoria! O pasiune care ar putea prinde viata pe marile ecrane in orice clipa, avand in vedere ca Riri a facut public faptul ca si-ar dori sa apara in noul film „Scarface”. Actrita in varsta de numai 24 de ani vrea sa fie Elvira Hancock, rol interpretat acum 30 de ani de Michelle Pfeiffer, al carei fan este.
Initiativa cantaretei de a juca in cea de-a treia pelicula a filmului a fost luata dupa ce a aflat ca un nou remake al filmului “Scarface” este programat de catre cei de la Universal.

Compania Universal Pictures va scoate pe piata o noua versiune a filmului cu gangsteri ce a avut prima aparitie pe marile ecrane in 1932 si a fost bazat chiar pe viata vestitului gangster Al Capone. Presa afirma ca cei de la Universal nu intentioneaza sa faca un remake al filmului, ci sa aduca un amestec de elemente de baza ale vechii versiuni intr-o versiune noua. Astfel, se pare ca “Scarface” va combina de data aceasta elemente din filmul “Howard Hughes” din anul 1932 si din „Brian De Palma” din anul 1983, ce l-a avut in rol principal pe celebrul actor Al Pacino.
„Rihanna adora filmul «Scarface». Chiar si unul dintre videoclipurile ei s-a bazat pe caracterul lui Michelle [Pfeiffer], Elvira”, a declarat o sursa pentru tabloidul „The Sun”.

Cantareata si-a facut debutul in lumea cinematografiei la inceputul acestui an, in thrillerul SF “Battleship”. In pelicula, Riri interpreteaza ireprosabil rolul unui agent de spionaj de la FBI care pleaca impreuna cu echipajul de marina pentru a infrange rasa extraterestra care se pregateste sa atace Pamantul.

Se pare ca Rihanna are niste calitati actoricesti demne de invidiat, lucru pentru care este posibil sa fie distribuita si in cea mai noua versiune a filmului „Scarface”.

 

Text: Andreea Popescu