Rihanna isi surprinde invitatii cu cadouri platite de ea

rihanna-closeupCelebra cantareata Rihanna s-a vazut pusa in situatia de a plati din banii ei o serie de bratari cu diamante pentru oaspetii VIP pe care ii va avea in turneul mondial ce se va desfasura anul viitor si care va promova cel mai nou album al sau. Se pare ca impresarul cantaretei nu a fost de acord cu aceasta decizie, lucru ce a dus la o mica altercatie intre vedeta si acesta.

Din fericire, totul s-a solutionat in momentul in care Riri a apelat la bugetul sau personal pentru a-si face moftul.

“Riri a fost practic obligata sa plateasca pentru diamante din buzunarul ei, deoarece impresarul acesteia nu a fost dornic sa ii indeplineasca aceasta fantezie oricat de mult si-a dorit ea”, a declarat o sursa anonima pentru tabloidul The Sun. “Ea vrea doar ca toata lumea care merge la concertele ei sa fie coplesita de fericire”.  Aceeasi sursa a mai declarat ca Riri a facut comanda si de un microfon batut cu diamante veritabile, dar si de un suport realizat tot din diamante, pentru turneul mondial al artistei care va incepe in Buffalo, New York, pe 8 martie 2013.

Rihanna a fost recent numita al doilea cel mai mare artist solo de sex feminin cu cele mai mari vanzari din istorie, de catre Official Charts Company.

 

Text: Andreea Popescu