Rihanna isi va lansa propria colectie vestimentara

shutterstock_95364007Rihanna este una dintre celebritatile care debuteaza si in domeniul modei, pe langa muzica, pregatindu-se sa isi lanseze propria colectie vestimentara alaturi de brandul River Island. Zilele trecute, cantareata a anuntat pe blogul personal ca va realiza o linie de imbracaminte impreuna cu brandul britanic:

“Imi doream de foarte mult timp sa imi lansez propria colectie vestimentara. River Island este partenerul perfect pentru mine si faptul ca voi avea ocazia sa lucrez cu oamenii care se ocupa de acest business britanic de familie m-a atras”.

Colectia va aparea in primavara anului 2013 si va fi adaugata colectiilor realizate de catre celebritati. “Londra ma inspira iar River Island adora sa se distreze atunci cand creeaza haine. Astept cu nerabdare sa lucrez cu ei si sa cream impreuna ceva cu adevarat special”, a adaugat vedeta. Brandul britanic este un nume puternic pe piata de profil, iar Rihanna este un model pentru tanara generatie. Suntem curiosi, asadar, sa vedem colectia, insa credem ca va fi una de succes.

 

Text: Ruxandra Raica