Rihanna, marturisiri despre cea mai recenta colectie in colaborare cu River Island

Rihanna42 V 5sep11 pa b 426x639Rihanna a facut, in premiera, dezvaluiri despre cea de-a doua colectie in colaborare cu River Island, care va ajunge in magazine pe data de 25 mai. „Mi-am dorit haine pe care sa le pot purta. Poate ca ar fi trebuit sa fie mai lungi sau mai scurte, mai sexy sau mai putin sexy. Insa am vrut sa fac haine pentru zilele in care ma simt grasa, pe care chiar imi doresc sa le port.

Am fost egoista. Sper ca prietenii mei care vor cumpara haine de la River Island sa aiba aceleasi gusturi ca si mine”, a spus RiRi. Imprimeuri florale, rochii simple in nuante de roz si negru, jachete supradimensionate, fuste cu talia inalta, cam despre asta este vorba in cea mai recenta colectie a artistei.

„Am creat alaturi de Adam Selman cate o piesa vestimentara pentru fiecare persoana din crew-ul meu, pentru ca fiecare are gusturi diferite, dar si forma corpului este diferita. Gandesc asa pentru ca fiecare femeie din lume este diferita pana la urma, ne plac lucruri diferite, avem diferite stari de spirit”, a tinut Rihanna sa completeze.

Text: Ruxandra Raica