Rihanna ne prezintă rutina ei de îngrijire

Superstarul Rihanna a dezvăluit fanilor ritualul de îngrijire a ochilor și zonei din jurul acestora pentru a-și promova cel mai recent produs de la Fenty Skin.

Cântăreața și actrița de 32 de ani, s-a filmat folosind o cremă răcoritoare, un combo între o cremă și un gel pentru zona ochilor.

Ea a explicat că obiectivul este de a obține un aspect odihnit, chiar dacă, la fel ca ea, abia dormi, și te confrunți cu cearcăne și zone întunecate în jurul ochilor. Ea a postat un videoclip pe Instagram în care încearcă gelul de ochi Flash Nap revitalizare instantanee din gama ei, Fenty Skin. Produsele conțin ingrediente naturale precum: extracte de castan sălbatic, arbore de mătase și ceai verde.

Rihanna arată, de asemenea, cum să folosim un mini instrument pentru masajul ochilor pentru a îmbunătăți aplicarea gelului-cremă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Ea a spus într-o declarație: „Am vrut să creez o cremă perfectă pentru ochi, cu un ambalaj ușor de utilizat, o formulă care ar combate umflăturile și cearcănele și ar funcționa foarte bine cu machiajul pentru a arăta proaspăt toată ziua. Ea a adăugat: Trebuia să se simtă ușoară, să calmeze pielea și să revitalizeze.”

Flash Nap va fi pus în vânzare pe 12 februarie.

Text: Iulia Mirică

Foto: hepta