Rihanna si Kate Moss, impreuna intr-un pictorial incendiar

rihanna-kate-1Rihanna si Kate Moss au pozat impreuna intr-un pictorial mai putin obisnuit pentru o revista renumita de peste Ocean. Pictorialul a fost unul incendiar avand in vedere ca cele doua protagoniste au fost pozate pe jumatate dezbracate.

Fericitul fotograf care a surprins in poze aceste momente este faimosul Mario Testino. Acesta se pare ca a reusit sa le faca pe fete sa renunte complet la inhibitii, iar pictorialul a fost demn de toata admiratia.

Din primele imagini ce au fost postate pe internet cu Rihanna si Kate se intelege ca a fost mai mult o sedinta foto ce a cuprins momente de nuditate, sado-masochism, lesbianism si priviri patrunzatoare. Chiar daca luam in considerare acesti factori, sedinta 

rihanna-3

foto nu a fost deloc una vulgara. Reactiile pozitive ale fanilor i-au facut pe reprezentantii trustului de presa in care vor aparea imaginile sa creada ca incasarile revistei vor fi unele uriase.

Cat despre viata cantaretei Rihanna, aceasta a postat de curand cateva poze din culisele unei prezentari de moda a renumitului brand Victoria’s Secret, la care a si participat. Va lasam pe voi sa va dati cu parerea cu privire la pictorialul in care apar Kate si Rihanna. Enjoy!

 

 

Text: Andreea Popescu