Rihanna, un nou tatuaj pe clavicula stanga

shutterstock_77836585Se pare ca, de data aceasta, cantareata Rihanna nu a mai reusit sa-si incante fanii cu noul sau tatuaj deoarece acesta a starnit deja controverse. Cel de-al 16-lea tatuaj al cantaretei a fost realizat in New York si este pozitionat pe clavicula stanga.  Este vorba despre o cruce usor inclinata iar gurile rele sunt de parere ca acest lucru reprezinta un vechi simbol masonic. Se pare ca acea crucea care uneori are o coroana in jurul sau este folosita acum drept simbol al Ordinului Iluminatilor.

Desi gurile rele vorbesc, se pare ca artista a declarat ca noul ei tatuaj simbolizeaza credinta in Dumnezeu si ca este al doilea simbol cu semnificatie religioasa. Primul tatuaj cu trimitere la religie este o rugaciune sanscrita pe care cantareata si-a inscriptionat-o pe coapsa dreapta.

Vedeta a apelat la bunul ei prieten Bang Bang care detine un salon de tatuaje in New York si pe care l-a deschis odata cu momentul in care artista a ales sa se tatueze din nou.  „I-am tatuat o cruce mica pe osul de la baza gatului. Rihanna a spus ca simbolul are o semnificatie importanta pentru ea si ca ii place la nebunie”, a povestit Bang Bang.

 

Text: Andreea Popescu