Rihanna vorbeste cu Chris Brown, dar numai pe Twitter

-0shutterstock_87580867Cu siguranta, multe dintre noi nu ne-am fi iertat iubitul niciodata daca ne-ar fi facut ce i-a facut Chris Brown in anul 2009 Rihannei. Insa, cu toate astea, pentru a mia oara, Rihanna dovedeste ca este o fata puternica si ca a trecut peste incidentul cu Chris. Primirea unui mesaj de „La multi ani!” din partea lui Chris a facut-o pe diva sa uite cele intamplate in trecut. Timp de doi ani, comunicarea dintre Chris Brown si Rihanna a fost aproape zero, dar luni, 20 februarie, Rihanna a raspuns la mesajul lui Chris de pe Twitter cu un simplu “Multumesc!”.

Artista de 23 de ani a ales sa reia legatura cu fostul ei prieten in vazul tuturor, pe o retea sociala, asa ca era de asteptat ca unii sa aiba ceva de obiectat. Intrebata daca e din nou impreuna cu Chris Brown, Rihanna a raspuns ca “e vorba de Twitter, nu de altar”, conform Female First.
Potrivit site-ului Mediatakeout.com, cei doi au schimbat apoi nu mai putin de 12 mesaje personale pe site-ul de socializare. Pentru ca cei doi cantareti au reluat comunicarea, au inceput deja sa apara zvonuri legate de o posibila colaborare muzicala intre Rihanna si Chris Brown.

 

Text: Andreea Popescu