Rilastil, in premiera pentru frumusetea romancelor

Preocuparea pentru frumusete si pastrarea frumusetii este o constanta a femeilor din toate timpurile si din intreaga lume. De aceea si lansarea, in premiera pe piata din Romania, a produselor Rilastil, gama de dermato-cosmetice premium din Italia, s-a bucurat de un mare interes.O lansare cu stil

Cei peste 200 de invitati care au fost prezenti la evenimentul de lansare al produselor Rilastil i-au ascultat cu interes pe Federico Monaci și Alessandra Tavecchio, reprezentanții Institutului Ganassini (fondat în 1935 de Domenico Ganassini di Camerati), Carmen Popescu, specialist marketing dermato-cosmetice Catena și Raluca Cristea, farmacist diriginte Catena. Acestia au vorbit despre produsele Institutului Ganassini nou intrate pe piata romaneasca si disponibile in farmaciile Catena.

La eveniment au mai fost prezenti specialisti in cosmetica si beauty, medici dermatologi, jurnalisti de specialitate, bloggeri, femei de afaceri, designeri si  vedete din show-biz – Nico, Ozana Barabancea, Cristina Deleanu si Eugen Cristea, Olga Balan, Alina si Romeo Negoiasa (Alesis), Monalisa Basarab s.a. Diana Enache  a fost prezentatoarea evenimentului gazduit de Athenee Palace Hilton, Salonul Le Diplomate.

Gama premium pentru principalele probleme ale pielii

Rilastil se pozitioneaza pe segmentul ”dermato-cosmetice premium” si contine produse care se adreseaza principalelor probleme ale pielii: acnee, pete pigmentare, ten deshidratat, piele atopica, riduri, celulita, vergeturi, cicatrici si xeroza. Eficienta produselor Rilastil este garantata de principii active inovatoare, formule speciale, ambalaje realizate din materiale care pastreaza integritatea formulelor, studii clinice si prelucrare de calitate.

Iata care sunt principalele  probleme ale pielii carora li se adreseaza gama de produse Rilastil ce se gasesc in farmaciile Catena:

Produse pentru curatare si hidratare

– gama Rilastil Daily Care

– gama Rilastil Aqua

Produse pentru riduri de expresie, riduri gravitationale, luminozitate, stres oxidativ

– gama Rilastil Hydrotenseur

– gama Rilastil Progression

Produse pentru piele sensibila si reactiva, piele cu tendinte de hiperpigmentare, acnee, eczeme, dermatite, iritatii, xeroza

– gama Rilastil D-Clar

– gama Rilastil Acnestil

– gama Xerolact

Produse pentru uz corporal: vergeturi, celulita, elasticitate si tonifiere

– gamele Rilastil Lipofusion, Rilastil Hydrafusion, Rilastil Elasticizzante și Rilastil Stretch Marks

Produse pentru uz pediatric: curatare si hidratare

– gama Rilastil Dermastil Pediatric

Text: Cristina Dudau