Rita Ora isi doreste sa colaboreze pe viitor cu Mumford&Sons

Rita Ora isi doreste sa colaboreze pe viitor cu Mumford&SonsCelebra cantareata Rita Ora a declarat recent ca isi doreste sa realizeze o colaborare frumoasa si exploziva cu trupa Mumford&Sons. Sigura ca succesul va fi garantat, Rita Ora a acordat un interviu unei celebre reviste de peste Ocean, in care a declarat ca Mumford&Sons este trupa britanica preferata de ea.

“Mi-ar placea sa am o colaborare cu ei”, a spus Ora. “Membrii trupei provin din Marea Britanie si sunt cei mai buni la ora actuala”.

In ceea ce priveste sprijinul trupei Coldplay in turneu, ea a adaugat: “Sustinerea unui concert in fata a 50.000 de oameni mi-a dat o fantastica incredere in mine. Eu si Chris Martin ne asemanam pe scena – nu facem acelasi lucru de doua ori. M-a facut sa ma simt ca si cum as putea stapani lumea”.

Intrebata despre influenta in continua crestere pe care o are in muzica, Ora a declarat: “Am crescut admirandu-le si iubindu-le pe Beyonce si Gwen Stefani, deoarece acestea au fost fete cinstite si foarte bune in ceea ce fac, insa oamenii au nevoie de figuri noi incontinuu. Incerc sa ma mulez pe cerintele lor. Mi se pare fantastic ca am puterea de a schimba viata cuiva in trei minute printr-o melodie”.

Daca va avea sau nu loc colaborarea ramane de vazut, insa pana atunci va lasam sa ascultati ultimul single al cantaretei. Play:


Deschide videoclipul 

 

Text: Andreea Popescu

decembrie 6th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate