Rita Ora jignita crunt de Rob Kardashian

Rita-Ora-Hairstyles-Through-YearsDupa o relatie, nu de lunga durata ce-i drept, se pare ca Rob Kardashian si-a scos coltii. Dupa o mica perioada in care s-a iubit cu Rita Ora, una dintre cele mai in voga noi cantarete, fratele mai mic al celebrei Kim Kardashian a uitat de bunele maniere si de educatia oferita de catre parintii lui si a decis sa resolve lucrurile in felul lui.

Si cum siteurile de socializare sunt in mare voga, Rob a ales sa o jigneasca exact in vazul lumii pe Rita. Se pare ca principalul motiv pentru care Rob s-a simtit atat de deranjat ca Rita a pus capat relatiei cu el, a fost ca aceasta ar fi intretinut relatii sexuale cu mai multi barbati.

“M-a inselat cu peste 20 de barbati. Ma intreb cu cati se va culca acum, cand nu mai suntem impreuna. Vreau sa zic… 20? Sunt degzustat de cele care isi vand trupul atator barbati intr-un singur an, cand au o cariera de construit”, a scris Rob pe contul sau.

Se pare ca Rob a uitat in urma carui lucru a devenit cunoscut (devenit cunoscut din cauza unui filmulet pornographic) sau poate ca faima lui a fost eclipsata de faima cantaretei si s-a simtit “obligat” sa ia atitudine. Rusine Rob, rusine! 

Text: Andreea Popescu