Rita Ora neaga zvonurile legate de o posibila relatie cu Rob Kardashian

ritaDaca relatii nu exista… inventam! Se pare ca acesta este modelul dupa care se ghideaza presa de peste Ocean. Desi, dupa parerea ei, nu a lasat loc de interpretari, se pare ca gurile rele susotesc pe la colturi ca Rita Ora, caci despre ea vorbim, ar avea o relatie amoroasa cu Rob Kardashian, fratele lui Kim Kardashian.

Interpreta single-ului care a facut-o celebra, „R.I.P”, sustine ca intre ea si Rob este doar o relatie de prietenie si nimic mai mult.

“Nu e chiar o relatie. Nu e ceva atat de intens. Este un tip foarte cool si suntem apropiati, buni prieteni. El ma sustine pe mine si eu pe el. Pentru mine, nu prea conteaza cine esti sau de unde vii; daca esti o persoana cu suflet bun si ma sprijini, te sprijin si eu. E atat de usor”.

Atunci cand a fost intrebata ce parere are despre zvonurile care circula in presa despre ea si viata ei amoroasa, Rita nu s-a aratat deloc deranjata de zvonuri.
“Familiei lui Rob ii place sa-si faca publica viata privata. Eu? Sunt foarte discreta. El este un prieten foarte bun. In momentul de fata, singura relatie pe care o am este cu autocarul de turneu”, a declarat Ora.

Nu cu mult timp in urma, presa de peste Ocean specula o relatia intre Ora si Drake, care anterior s-a dovedit a fi doar un zvon.

 

Text: Andreea Popescu