Rita Ora se bucura din plin de celebritate

Rita-Ora-2Se pare ca celebritatea schimba oamenii, pe unii in bine, pe altii in rau. Asta se intampla si in cazul cantaretei Rita Ora care este acuzata ca a uitat de unde a plecat si ca a luat-o pe cai gresite in viata. Se pare ca petrecerile dese si tarzii, deplasarile in alte orase, dar si suspiciunile ca ar avea diverse relatii cu barbati celebri au facut gurile rele sa vorbeasca vrute si nevrute la adresa cantaretei.

Sigura si increzatoare in fortele proprii, Rita Ora a raspuns criticilor aduse simplu si cu o siguranta demna de invidiat. Se pare ca frumoasa blondina este de parere ca “mi-am platit toate datoriile iar acum a venit timpul sa ma bucur de avantajele carierei mele”.

Interpreta piesei “Shine Ya Light” a explicat ca merita pe buna dreptate toate lucrurile de care se bucura acum si ca nu intelege de ce este criticata atat de aspru. Frumoasa cantareata a declarat ca a venit timpul sa se bucure de tot ce ii ofera atat cariera, cat si celebritatea castigata de-a lungul timpului, dupa cat a avut de suferit in trecut. Ora a povestit cum, in trecut, a cantat in locuri care de care bizare, cum a dormit in moteluri darapanate si cu pungi puse in locul perdelelor.

“Eu chiar mi-am platit datoriile fata de viata mea”, a declarat Ora pentru tabloidul The Sun. “Am dormit recent intr-un hotel de lux, cu toate stelele de rigoare, si mi-am amintit de viata mea pana in momentul acela. Am dormit destul de multe nopti in hoteluri si moteluri care de care mai daramate si cu pereti facuti parca din burete. Pot sa jur ca aveau peretii atat de subtiri incat puteam auzi fiecare miscare a celorlalte persoane din camerele alaturate.“

Cantareata nu a tinut niciodata prima pagina a ziarelor de peste Ocean si nici nu a fost implicata in scandaluri care sa ii strice imaginea, prin urmare nu vedem nimic rau sau rusinos in viata artistei. Se pare ca secretul care te tine departe de probleme este sa le dai peste nas jurnalistilor, intr-un mod elegant, asa cum a facut si Rita Ora.

 

Text: Andreea Popescu