Rita Ora va purta creatii Emilio Pucci in turneul “Radioactive”

Rita-Ora PRINCIPALAAsta chiar ca-i ceva ce merita spus mai departe. Se pare ca Rita Ora va purta in turneul sau de promovare a celui mai recent album al sau, din Marea Britanie, doar tinute semnate Emilio Pucci.

Costumele au fost concepute pentru a oferi “libertate pe scena”, libertate pe care Rita si-o doreste ori de cate ori apare in fata publicului. Prima tinuta semnata Emilio
Pucci a fost purtata recent in Manchester, in prima zi a turneului de promovare a albumului “Radioactive”. Rita Ora SECUNDARA

Printre stilurile create, care sunt, de asemenea, inspirate din sezonul de primavara/vara 2013, exista o uimitoare palarie aurie, un costum de camuflaj militar si o armura metalica stil corset. Directorul creativ Peter Dundas a lucrat indeaproape cu cantareata si se simte mandru ca aceasta a ales sa poarte tinute ale marii case de moda.

“Am fost incantat sa proiectez costume pentru  Rita. Inca din momentul in care am cunoscut-o pe Rita s-a creat o conexiune intre noi si am stiut ca trebuie sa facem ceva impreuna”, a spus Dundas.

 

Text: Andreea Popescu