Robbie Williams NU canta la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Londra

Robbie-Williams2Desi i s-a oferit sansa de a canta la ceremonia de inchidere a Olimpiadei de la Londra, cantaretul britanic Robbie Williams s-a vazut pus in situatia de a refuza aceasta oferta. Se pare ca britanicul in varsta de 38 de ani a renuntat in ultimul moment la oferta, lucru ce i-a dat peste cap pe organizatorii evenimentului.

Organizatorii au trebuit sa schimbe intregul program, deoarece “Robbie este un artist important si trebuia sa cante singur melodia «Life On Mars» a lui David Bowie la deschidere”, plus mai multe hituri proprii.

Purtatorul de cuvant al cantaretului a declarat ca organizatorii sunt foarte suparati de decizia luata de Robbie pe ultima suta de metri pentru ca acestia isi pusesera baza in el. „Organizatorii sunt foarte nemultumiti de decizia luata de Robbie, deoarece acest eveniment reprezinta un moment important pentru muzica britanica. Chiar si asa, este evident faptul ca Robbie a pus angajamentele familiei sale pe primul loc chiar daca este rusinos ca nu si-a dat seama mai devreme de acest aspect.”
Robbie a decis sa renunte la aceasta oportunitate in favoarea familiei. Conform cotidianului Mirror, sotia lui, Ayda Field, se pregateste sa nasca, la Los Angeles, iar cantaretul vrea sa ii fie alaturi in aceste momente. Williams a declarat recent ca spera ca fiica lui sa se nasca in Marea Britanie.

 

Text: Andreea Popescu