Robbie Williams va deveni tata de… fetita

Robbie-WilliamsCantaretul Robbie Williams a dezvaluit faptul ca va deveni tata pentru prima data, pe blogul sau personal. Conform presei americane, cantaretul a ales sa faca publica aceasta informatie intr-o maniera mai putin conventionala, alegand sa posteze cateva mesaje pe blogul sau personal.

Cantaretul, in varsta de 38 de ani, a scris pe blogul sau ca aceasta experienta este una extrem de emotionanta si ca sotia sa a efectuat deja prima ecografie in urma careia a aflat ca va deveni tata de fetita.

“Am vazut ecografia si am plans… am urmarit reclame cu bebelusi si iar am plans… camera copilului e deja pregatita. Pe scurt, sunt cucerit de mica fiinta care creste in burtica mamei sale… si abia astept sa fiu tatic. Am lacrimi in ochi”, a scris Robbie Williams.

Cine ar fi crezut ca unul dintre componentii trupei Take That va deveni un familist convins? Ei bine, se pare ca si femeia isi are rolul ei in acest “joc”. Robbie si Ayda s-au casatorit in august 2010 in cadrul unei ceremonii spectaculoase, ce a fost organizata la vila pe care artistul britanic o detine la Los Angeles. Conform spuselor unui apropiat al fericitului cuplu, cantaretul este in culmea fericirii de cand a aflat ca va deveni tata de fetita.

Robbie si-a dorit dintotdeauna sa fie tatic. Este foarte emotionat si fericit si va face orice ca fetita lui sa fie tratata ca o printesa. Micuta va avea tot ce isi doreste”, a declarat sursa.

Conform cotidianului Mirror, Williams a glumit pe seama sporturilor pe care isi doreste sa le practice fiica nenascuta inca, declarand ca intentioneaza sa-si invete fiica „fotbal, karate si box. Acesta este primul lucru pe care ea va trebui sa il invete. Trebuie sa stie cum sa tina oamenii ca mine si Johnny (cel mai bun prieten al sau – Jonathan Wilkes) departe.”
Se pare ca Robbie a intrat in sfarsit in randul colegilor sai de trupa. Owen asteapta al treilea copil de la sotia sa Emma Ferguson in aceasta vara, in timp ce Barlow si sotia sa, Dawn, asteapta al patrulea copil.

Text: Andreea Popescu