Robert Pattinson ii mai da o sansa actritei Kristen Stewart?

pattinsonstewartDaca nu a mers prima data, se mai incearca inca o data. Acesta se pare ca este principiul dupa care se ghideaza cuplul Robert Pattinson – Kristen Stewart. Dupa ce s-a facut atata zarva pe tema despartirii celor doi, se pare ca destinul i-a adus iar impreuna.

Conform jurnalistilor, tinerii actori au fost vazuti impreuna, plimbandu-se intr-o seara mai mult deghizati si foarte apropiati unul de celalalt… si nu din cauza frigului… la Chateau Marmont din Hollywood.  Imbracati lejer, cu jeansi si cu sapca de baseball pe cap, Robert si Kristen pareau mai degraba un cuplu, nicidecum simpli prieteni.

O sursa anonima a declarat pentru un tabloid local de peste Ocean ca cei doi au fost foarte apropiati pe toata perioada plimbarii si ca si-au vorbit soptit unul altuia, semn ca vechile obiceiuri nu se schimba.

“Ei se tem de o reactie negativa din partea fanilor si deopotriva a familiilor lor, asa ca prefera sa pastreze totul departe de ochii lumii”, a declarat un prieten apropiat al cuplului. Surorile lui Pattinson, Lizzy si Victoria, se pare ca nici nu vor sa auda de o vreo impacare a fratelui lor cu Kristen. Familia lui Robert nu poate trece cu vederea cele intamplate si nu accepta sub nicio forma ca acesta sa mai aiba vreo legatura cu Kristen.

“Surorile lui Robert s-au purtat mereu frumos cu Kristen, insa faptul ca aceasta le-a ranit fratele le-a facut sa se schimbe. Kristen le-a inselat fratele nu o data, ci de doua ori, iar acest lucru le face pe cele doua surori sa fie atat de neiertatoare cu actrita”.

Desi avem doar cateva dovezi foto ca cei doi s-au impacat, nu putem baga mana-n foc, desi noi ne-am bucura daca acest lucru ar fi adevarat. Voi, nu?

 

Text: Andreea Popescu