Robert Pattinson, imaginea parfumurilor Dior Homme

Robert Pattinson, imaginea parfumurilor Dior HommeEste oficial faptul ca Robert Pattinson este noua imagine a parfumurilor barbatesti Dior. Vestea a fost facuta publica, spre bucuria fanelor Twilight, care mai mult ca sigur le vor face iubitilor cadou… parfumuri. „Casa Dior este incantata sa anunte faptul ca Robert Pattinson este noua imagine a parfumurilor Dior Homme” este declaratia care a facut inconjurul lumii. Astfel, Robert se alatura artistilor privilegiati, care au avut onoarea sa fie ambasadorii legendarei Case Dior.

„Este adevarat ca Robert s-a dovedit un actor extrem de talentat si apreciat mai ales pentru ca a jucat in productii emotionante, precum «Apa pentru elefanti», sau pentru rolul sau din «Bel-Ami». Suntem emotionati sa anuntam ca Robert Pattinson se va alatura echipei”, a declarat un reprezentant al Casei. Campania de comunicare este difuzata exclusiv in Europa, exceptand Marea Britanie, si in Asia, exceptand China si Japonia.

Text: Ruxandra Raica

iunie 17th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate