Robert Pattinson nu mai vrea sa fie doar “vampirul din Twilight”

robert-pattinson-portrait-15Faima uriasa obtinuta in urma peliculei Twilight nu i-a adus numai satisfactie vampirului Robert Pattinson. Se pare ca acesta uraste ca este asociat doar cu aceasta pelicula si promite ca, in scurt timp, va dovedi ca nu este doar „tipul din Twilight”.

Conform presei americane, actorul a declarat ca a acceptat rolul din filmul Cosmopolis pentru a arata ca este capabil sa interpreteze si alte roluri. Conform spuselor lui Pattinson, a luptat din greu pentru a demonstra ca este un actor bun si i-a fost dificil sa-i faca pe directorii din industria cinematografica sa-l ia in serios.

„Ma surprinde numarul mare de oameni care cred ca am de gand sa joc doar in filme de genul Twilight. Eu cred ca ei sunt de parere ca cei care au realizat vreodata filme pentru adolescenti sunt doar niste idioti, dar lucrurile nu stau chiar asa”, a declarat Pattinson suparat, pentru The Guardian.

Pattinson a adaugat ca spera ca rolul sau din cel mai recent film al lui David Cronenberg il va ajuta sa castige in cele din urma respectul criticilor de film. Actorul a mai declarant, de asemenea, ca, in viitor, va avea roluri mult mai complexe decat au fost cele de pana acum.

„Am fost intotdeauna la toate auditiile, insa niciodata nu am fost luat in serios ca un actor. Am mers la auditii pentru rolul din filmul Cosmopolis cu inima stransa pentru ca ma gandeam ca nu voi fi luat in serios. Se pare ca exista oameni pentru care nu sunt doar «vampirul din Twilight»”, a mai adaugat actorul.

 

Text: Andreea Popescu