Robert Pattinson se lanseaza in muzica

Robert Pattinson se lanseaza in muzicaActorul britanic Robert Pattinson, in varsta de 25 de ani, se pregateste sa inregistreze un album muzical. Desi starul avea pregatite cateva melodii originale, programul nu i-a permis sa se ocupe mai mult de acest proiect. Artistul a inregistrat doua melodii, Never Think si Let Me Sign, pentru coloana sonora a filmului Twilight, si inainte de a incepe promovarea celei mai noi serii a superproductiei Twilight – Breaking Dawn, vedeta a promis ca se va ocupa si de acest aspect.

Nu va asteptati insa ca albumul lui Rob sa intre in top 40, pentru ca nu va fi nicidecum unul comercial. Sunetul va fi unul organic, bazat pe chitara si tobe, si nu va contine niciun element pop. Pasiunea tanarului actor este una mai veche, acesta stiind chiar sa cante la chitara. O sursa din anturajul actorului a declarat ca muzica ramane prima dragoste a lui Robert si ca acesta adora sa intre in studio sa inregistreze. De fiecare data cand are de inregistrat o piesa, se pregateste intens, studiind si alte instrumente muzicale, precum pianul.

 

Text: Ruxandra Raica

Sursa: www.usmagazine.com

septembrie 22nd, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate