Robert Pattinson si Kristen Stewart, pentru ultima data impreuna

pa-15127707Oricat ar incerca, Robert Pattinson nu poate face sa mearga relatia cu Kristen Stewart. Se pare ca sufletul nu il lasa. A incercat, insa pur si simplu nu poate trece peste faptul ca a fost inselat de Kristen cu regizorul Rupert Sanders.

Conform tabloidului “The Sun”, Kristen a petrecut weekendul cu Robert, in Los Angeles, insa se pare ca acest lucru l-a facut sa inteleaga ca nu va mai putea fi ce a fost intre ei. “Ea a zburat la Los Angeles si trebuia sa il insoteasca pe Rob la Globurile de Aur, insa nu s-a intamplat acest lucru”, a afirmat o sursa apropiata cuplului. “El o iubeste, dar se pare ca prefera sa ramana doar prieteni. Nu poate trece peste ceea ce s-a intamplat in trecut, oricat de mult si-ar dori”.

“Kristen este suparata, dar intelege decizia lui Robert. Nu ar fi trebuit sa il preseze si sa il convinga ca trebuie sa se impace, dupa infidelitatea pe care a comis-o. Spera ca el se va intoarce la ea si ca timpul va vindeca toate ranile. A fost supus unei mari presiuni din partea prietenilor care ii cereau sa o paraseasca. Prietenii lui i-au spus ca trebuie sa se concentreze asupra carierei si ca ea ii spulbera sansele pe care le are.”
Conform zvonurilor, se pare ca cei doi s-ar fi reimpacat in luna septembrie a anului trecut, desi Robert vorbea pe la colturi ca este nefericit.

Intrebarea mea este: se poate sau nu trece peste infidelitatea partenerului/partenerei de viata? Voi ce parere aveti?

 

 

Text: Andreea Popescu