Robert Pattinson vrea sa se intalneasca cu Liberty Ross

77a01__Robert-PattinsonDupa ce a fost inselat si a ocupat prima pagina a ziarelor, actorul Robert Pattinson a declarat public faptul ca vrea sa o intalneasca pe sotia celui cu care l-a inselat fosta lui iubita, Kristen Stewart.

Se pare ca singurul lucru pe care vrea sa il afle actorul din franciza “Twilight” de la sotia regizorului Rupert Sanders,  Liberty Ross, este daca aventura dintre sotul acesteia si Kristen Stewart a fost sau nu una de lunga durata.

Chiar daca cea care l-a inselat a declarat recent ca a fost doar o „indiscretie de moment” cu Sanders, Pattinson este de parere ca mica escapada dintre cei doi a durat mult mai mult.
“Trebuie sa afle pentru propria sa liniste interioara daca a fost doar o greseala de moment. Sper ca Liberty il poate ajuta sa obtina raspunsurile pe care si le doreste cu disperare”, a declarat o sursa apropiata actorului pentru publicatia “Daily Mirror”.

In cele din urma, chiar daca Kristen a declarat ca aventura sa cu regizorul nu a avut nicio implicatie sexuala, nu se stie daca Pattinson se va mai reintoarce in bratele acesteia.

 

Text: Andreea Popescu