Rochie de mireasă neagră, un nou trend care ia amploare

Există ceva incontestabil de atrăgător la rochiile de mireasă negre. În 1997, Sarah Jessica Parker a vizitat unul dintre buticurile ei preferate și a ales o rochie neagră chiar de pe raft pentru a o purta la ceremonia de căsătorie cu Matthew Broderick. „Logica noastră era că nu vrem să atragem atenția asupra noastră în acea zi, pentru că suntem actori și primim atenție toată ziua”, a spus Parker. „Matthew a cumpărat un costum de pe raft și eu prima rochie la care m-am uitat”. Deși Jessica a continuat să spună că ar fi putut face lucrurile diferit, adevărul este că, pentru ceva care a fost menit să fie o alegere subestimată a modei, aspectul încă atrage atenția.

Din ce în ce mai multe mirese trec peste rochiile tradiționale albe și fildeș și spun da rochiilor de mireasă negre. Recent, în timpul micii nunți în aer liber ale lui Taylor Simmons și James McFadden în Massachusetts, Simmons a selectat o rochie Oscar de la Renta pe care o descrie drept „ultraconservatoare și tradițională, dar neașteptată într-un ton negru optimist”. Și în 2019, Lydia Pang a purtat la nunta sa din Țara Galilor o rochie dramatică, cenușie, semnată de Katie Roberts-Wood.

Este o dovadă că negrul poate fi o „culoare festivă”, mai ales atunci când este însoțit de frumoase broderii florale. Îmbunătățirile precum dantela romantică, mărgele delicate și pene capricioase fac, de asemenea, accente încântătoare demne de o plimbare spre altar.Dacă te gândești să porți culoarea neașteptată pentru ziua cea mare, am adunat mai jos 15 opțiuni încântătoare.

Cum arată mireasa în 2021? Află din articolul umător!

Color & Soin este o vopsea de par permanenta care acopera 100% din parul alb de la prima utilizare, protejeaza si are grija de parul dumneavoastra.

Text: Iulia Mirică

Foto: www.vogue.com