Rochiile Printesei Diana, scoase la licitatie

Rochiile Printesei Diana, scoase la licitatie10 dintre cele mai frumoase rochii care au apartinut Printesei Diana vor fi scoase la licitatie pe data de 19 martie. Colectia de rochii a fost initial cumparata de catre o femeie de afaceri in anul 1997, insa dupa ce aceasta si-a declarat falimentul, tinutele au fost scoase la licitatie in Canada, in anul 2011.

Doar 4 dintre ele au fost vandute atunci.

Colectia cuprinde rochii realizate de catre designeri precum Zandra Rhodes, Catherine Walker sau Bruce Oldfield, dar si rochia de catifea pe care Diana a purtat-o in anul 1985 in cadrul unei receptii la Casa Alba, semnata Victor Edelstein. Imbracata in aceasta rochie a dansat impreuna cu John Travolta pe melodia „You should be dancing”. Cu multe dintre aceste rochii, Printesa a participat la diferite evenimente si a facut numeroase poze. Pretul total al rochiilor este estimat undeva la 600.000 de lire sterline, iar casa de licitatii Kerry Taylor se va ocupa de tot acest eveniment.

Text: Ruxandra Raica

Sursa foto: vogue.co.uk 

februarie 22nd, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate