Romanca Alexandra Micu, preferata designerilor internationali

foto-deschidere-1-instagram-56_resultLa numai 17 ani, romanca Alexandra Micu a reusit sa se afirme in lumea competitiva a modelelor profesioniste, fiind o prezenta deja obisnuita in cadrul prezentarilor de moda ale marilor branduri internationale.

Recent, in cadrul Saptamanii Modei de la Paris, Alexandra a defilat in deschiderea prezentarii colectiei de primavara-vara 2017 Louis Vuitton, creata de renumitul designer Nicolas Ghesquiere. De asemenea, tanara nascuta in Transilvania a fost una dintre cele sase tinere modele selectate sa faca parte dintr-un proiect de promovare a casei de moda Louis Vuitton, intitulat „Six girls, Six minutes”, in care fiecare are la dispozitie un minut ca sa vorbeasca despre ea si despre ambitiile sale profesionale.

In palmaresul modelului roman se afla si aparitii pe catwalk pentru Prada, Versace, Jill Sander, Dolce&Gabbana etc.

 A castigat Elite Model Look Romania

Clujeanca Alexandra a castigat in 2014 finala concursului Elite Model Look România si a reprezentat tara noastra la cea de-a 31-a editie mondiala a concursului Elite Model Look, desfasurata la Shenzen, in China, unde s-a clasat intre primele zece cele mai bune modele.

La inaltimea de 1,79 metri, Alexandra are masurile 78-60-86 si un chip cu trasaturi puternice, interesante, care au ajutat-o sa se remarce printre miile de fete care viseaza sa devina modele de succes. In publicatiile de moda, despre romanca noastra s-a scris, printre altele, ca are o „frumusete hipnotizanta”.foto-2-instagram_result

Invitata la editia de anul trecut a finalei Elite Model Look, Alexandra marturisea ca increderea este cea care o face sa-si stapaneasca temerile, atunci cand alte fete se lasa coplesite de emotii. De asemenea, considera ca aspectul natural este foarte important ca sa ai succes in lumea modelingului, de aceea nu se penseaza si prefera machiajul cat mai discret.

Text: Oana Baltoc

Sursa foto: instagram