ROMANIA, vicecampioana lumii la Campionatul Mondial al Artistilor Fotbalisti

DSCN0978

Am demonstrat in nenumarate randuri ca romanii sunt cei mai buni, indiferent de domeniu. Fie ca vorbim despre muzica, film sau fotbal, Romania are cu ce se lauda. Si, mai mult decat atat, ne putem mandri cu vedetele care ne-au propulsat pe o pozitie fruntasa in Europa in urma performantei obtinute de Nationala Artistilor Fotbalisti Romani la Campionatul Mondial “Art Football 2013” de la Moscova.  Aici Romania s-a clasat pe locul doi, intorcandu-se  acasa cu medalia de argint.

 Competitorii nu au avut nicio sansa

Competitia nu  a fost una usoara, insa puterea si ambitia artistilor au transformat-o intr-o victorie, chiar daca nu au ocupat primul loc. Dupa ce au batut Turcia cu 9-0, Coreea cu 2-0, iar cu Belarus au obtinut un egal, acestia s-au putut bucura de o performanta unica: mult dorita medalie de argint.

 

Adrian Enache si Bogdan Tascau, Catena va multumeste cu caldura

Lotul compus din: Cristian Buturuga, Kamara, Andrei, Daniel Chirita, Lucian Ghimisi, Aurelian Temisan, Adrian Enache, Robert Nita, Tavi Clonda, Stefan Ciobanu, Cornel Pasat, Rares Varniote, Bogdan Tascau, Cristian Grigorescu, Paul Gheorghe, Valentin Stan, Florin Lixandru, Mircea Branzei, Marian Iurchevici, Dj Moise, Ionut Andras, Adrian Robu a facut posibil acest rezultat. Pe aceasta cale ii felicitam pe toti cei care au luat parte la acest campionat.

Bogdan Tascau, cel pe care il cunosteti si ca Dl. Problema a fost cel care a venit sa impartaseasca personal cu noi rezultatele. Si pentru ca el este compozitorul nostru de suflet, autor al imnului si al horei Catena si pentru ca datorita lui ne suna mereu energic in minte: “Faaarmaaaacia inimiiiii Caaaatena!” am decis sa-l incurajam  intens pentru aceasta realizare.

DSCN0977“Cele mai frumoase realizari ale mele sunt Imnul si Hora Catena. Hora va fi lansata foarte curand la nivel national in cadrul Caravanei Catena care va incepe pe 25 iunie la Pitesti. Urmeaza apoi pe 27 iunie Craiova, 1 iulie Timisoara, 3 iulie Sibiu, 5 iulie Brasov si 8 iulie Iasi. Va astept sa cantati si sa jucati alaturi de mine(Bogdan), Rares – Free Deejays… adica, Nico, Stela, Arsinel si Adrian Enache”, declara razand Bogdan, cu simtul umorului ce il caracterizeaza.

Bogdan Tascau a inceput sa compuna muzica in anul 1995, iar pana in prezent a compus versuri pentru Andra, Nico, Alb-Negru si multi altii. A reprezentat Romania in anul 2007 la Eurovision cu Trupa Todomondo, care a adus tara noastra pe locul al 13-lea. 

In prezent, Bogdan, alaturi de Rares Varniote (Free Deejays) au lansat piesa “In inima ta”.

 Play!

 

Text: Andreea Popescu