Romanian Music Awards, inca o data un show de exceptie!

Romanian-Music-Awards-2012-CraiovaCraiova a gazduit un show exploziv vineri seara, 8 iunie, la Romanian Music Awards 2012! Artistii care au urcat pe scena celei de-a zecea editii au depasit toate asteptarile. Piata Mihai Viteazu din Craiova a devenit neincapatoare, cu un public de peste 60.000 de oameni.

Cu siguranta, Romanian Music Awards a fost cel mai asteptat show al anului. Gala de decernare a celor mai importante premii muzicale din Romania, transmisa LIVE pe Music Channel, a debutat cu recitalul Vioricai si Ionita din Clejani, incepand cu ora 20.00. Show-ul care a tinut mai bine de sase ore, a adus publicul in extaz cu momentele speciale pregatite de artisti. Cu ocazia aniversarii celor zece ani de premii, trei trupe legendare s-au reunit exclusiv pentru Romanian Music Awards. Momentul creat de gasca lui Smiley de la Hahaha Production a fost unul dintre cele mai apreciate, reusind sa ridice pulsul Craiovei.

Asa cum era de asteptat, artistii si-au lansat noile piese pe scena Romanian Music Awards, ca o recunoastere pentru importanta evenimentului.

Un moment de exceptie a fost creat de clipele de reculegere pentru Dax -“the man with the sax”- care a decedat cu o zi inainte de Romanian Music Awards, respectiv pe 7 iunie, la numai 37 de ani, rapus de cancer.

Chiar daca momentele artistilor au impresionat publicul pe toata durata, cele mai asteptate au fost rezultatele celor peste un million de voturi care s-au adunat pe site-ul rma.1music.ro, la cele 14 categorii, pe parcursul unei luni de voting.

Printre premiile speciale se numara “Lifetime Award”, acordat lui Laurentiu Duta pentru cariera sa de artist si compozitor, “Best Performance”, oferit lui Connect-R, “Best Producer” acrodat lui Smiley, Inna a recidiat din nou si primit trofeul pentru “Border Breaker”, in timp ce Guess Who a primit trofeul pentru “Cea mai buna piesa”.

Radio 21 a oferit un premiu special celor de la Radio Killer pentru performantele din ultimul an.

 

Text: Andreea Popescu