Românii vor dormitoare funcționale, în culori diverse și accesorizate

Din magazinele de mobilă LEMS au plecat spre casele românilor nu mai puțin de 14 mii de dormitoare, doar anul trecut. Succesul vine din faptul că designerii companiei au reușit să compună o colecție de piese de mobilier cât mai diversă, care să satisfacă pe deplin gusturile excentrice ale tinerilor, să ofere camerelor un plus de personalitate, în același timp să fie și complet funcționale, potrivite pentru o utilizare de lungă durată.

Un alt aspect important a fost dezvoltarea unei game de culori foarte bogată, astfel orcine poate găsi culoarea dorită. Dormitoare Box, Zeppelin sau Havana oferă atât nuanțele în tendindințele actuale, cât și culori clasice, care au trecut cu brio testul timpului.

Un factor și mai concret care oferă credibilitate este accesorii ingenioase și durabile precum: lifturi pentru umerașe, extensii pentru mobilier, suporturi de lemn sau de sticlă și bineînțeles, preferatele tuturor, sisteme de închidere silențioase.

LEMET, investiții de peste 7 milioane de euro la jumătate lui 2022

LEMET, unul dintre liderii pieței de mobilă din România, a finalizat în prima parte din 2022 investiții de peste 7 milioane de euro în construcția de noi facilități de producție și în dezvoltarea rețelei de magazine de mobilă LEMS.

Fabrica de mobila Lemet din Prahova are acum o centrală electrică funcțională de panouri fotovoltaice de 6.500 de mp, dar și o nouă hală de producție de peste 8.500 mp.

Centrala de panouri fotovoltaice are o producție medie anuală de energie electrică de 1.000 MWh/an. Astfel, LEMET își asigură acum o mare parte din energia electrică consumată în activitatea de producție, iar emisiile de CO2 au fost reduse cu peste 275 de tone pe an.

„Suntem conștienți că doar investind permanent vom reuși să creștem sănătos și să ne menținem locul pe care l-am câștigat în industria mobilei. Încheiem în acest an unul dintre cele mai importante planuri de investiții din istoria companiei, dar nu ne vom opri aici” declară Alexandru Rizea, director general LEMET.

Rețeaua de magazine LEMS: Showroomurile noastre sunt proiectate pe ideea de ”acasă”

În primele șase luni ale lui 2022, rețeaua de magazine LEMS a ajuns la 71 de magazine de mobilă amenajate la aceleași standarde vizuale, cu o suprafață totală de 72.000 de mp. Magazinele LEMS sunt prezente acum în 63 de orașe, acoperind astfel tot teritoriul României.

„Showroomurile noastre sunt proiectate pe ideea de «acasă», gândite pentru a crea o atmosferă plăcută și reconfortantă pentru oricine ne calcă pragul”, adaugă Adrian Rizea, director general adjunct LEMET.

Responsabilitatea socială asumată împreună cu 10 ONG-uri

LEMET susține o lungă serie de proiecte de responsabilitate socială. Implicarea în viața comunității se identifică cu istoria LEMET. An de an, LEMET finanțează activități cu scop umanitar, filantropic, cultural, artistic, educativ, științific, religios sau sportiv.

„De-a lungul timpului, am reușit să ajutăm câteva sute de persoane. Ne-am implicat la nivel local și în susținerea școlilor și instituțiilor care oferă servicii medicale. Noi susținem o serie importantă de proiecte cu caracter social, așa că, pentru asta, lucrăm în strânsă legătură cu peste zece ONG-uri”, spune Adina Ionescu, director general adjunct LEMET.

LEMET a împlinit anul acesta 30+1 de ani de la înființare

Cu sediul în Campina, compania deține 10 linii de producție cu tehnologii de ultimă oră, complet automatizate, pentru prelucrarea panourilor compozite din lemn și a lemnului masiv.

Fabrica LEMET și halele de depozitare acoperă o suprafață de 41.000 de metri pătrați. Compania operează rețeaua LEMS, cel mai mare lanț de magazine de mobilă din România. Acoperind aproape toată țara, cele 71 de magazine LEMS au o suprafață totală de retail de peste 72.000 metri pătrați.

În cadrul fabricii de de mobila LEMET de la Brebu și în rețeaua de magazine LEMS lucrează peste 1600 de angajați.