Romeo Santos isi doreste sa cante cu Alejandro Fernandez

0a0a98731210Cantaretul dominican Romeo Santos a declarat in cadrul unei conferinte sustinute in Mexic ca si-ar dori sa cante cu vocea Mexicului, Alejandro Fernandez.

Ex-liderul trupei AVENTURA a marturisit faptul ca cea mai mare provocare pentru el ar fi sa combine stilul de muzica pe care o interpreteaza cu stiluri muzicale apartinand artistilor din diferite tari.

“As dori sa colaborez cu Alejandro Fernandez pentru a putea amesteca genurile muzicii pe care o interpretam. Ar fi interesant sa facem asa ceva”, a spus artistul.

Santos este in Mexic pentru a promova albumul sau solo “Formula Vol. 1”, care include colaborari cu artisti cunoscuti precum Mario Domm, La Mala Rodriguez si Tomati, Usher, Lil Wayne si Pitbull.

Artistul si-a exprimat dorinta de a aduce cultura si muzica lui in atentia intregii lumi: “Intentia mea este sa depaseasc asteptarile tuturor si sa cucereasc publicul din Spania, Japonia si Brazilia”, a declarat artistul, adaugand ca va incepe turneul sau mondial in luna februarie 2012, in principalele orase din SUA.

“Formula Vol. 1″ a fost lansat la nivel international, pe data de 8 noiembrie,  iar melodia „Promised”, cantata cu Usher, este prezenta in topuri.

Text: Andreea Popescu